Nasze wędliny tworzymy według najbardziej naturalnych receptur.
Do mięs nie dodajemy zbędnych składników, staramy się, aby na Waszych stołach gościły takie produkty, z których każda babcia byłaby dumna :)
Baleron z Mangalicy / 0,300 kg

Baleron z Mangalicy - karkówka z Mangalicy jest doskonałym elementem kulinarnym, idealnie nadaje się do przygotowania baleronu, czyli wędzonej i parzonej wędliny. Szczególnie polecany dla smakoszy tej wyjątkowej rasy wieprzowiny.
Dostępność: brak towaru
Boczek z Mangalicy / 0,540 kg

Boczek z Mangalicy - tłuszcz z Mangalicy charakteryzuje się znacznie lepszym składem od pozostałych ras wieprzowiny. Zdajemy sobie sprawę, że wędzony boczek z Mangalicy jest rarytasem mogącym zadowolić najbardziej wybrednego smakosza. Jako dodatek do jajecznicy przeniesie Was w dawno zapomniane smaki, natomiast na zimno na pieczywie będzie idealną wędliną. O nim można by rozprawiać przez długie wieczory.
Dostępność: brak towaru
Boczek z Mangalicy / 0,550 kg

Boczek z Mangalicy - tłuszcz z Mangalicy charakteryzuje się znacznie lepszym składem od pozostałych ras wieprzowiny. Zdajemy sobie sprawę, że wędzony boczek z Mangalicy jest rarytasem mogącym zadowolić najbardziej wybrednego smakosza. Jako dodatek do jajecznicy przeniesie Was w dawno zapomniane smaki, natomiast na zimno na pieczywie będzie idealną wędliną. O nim można by rozprawiać przez długie wieczory.
Dostępność: brak towaru
Polędwica Wiśniowa / 0,320 kg

Polędwica Wiśniowa - jeden z najbardziej delikatnych i kruchych elementów wieprzowiny. Przygotowując naszą polędwicę staramy się aby wydobyć jej prostotę i niesamowity smak. Do wędzenia używamy drzewa wiśni, nadając jej wyjątkowy aromat.
Dostępność: brak towaru
Szynka Tradycyjna / 0,337 kg

Szynka tradycyjna - szynka wieprzowa, wędzona a następnie parzona. Klasyka polskiej kuchni, nieprzesuszona, tak aby zachować delikatną strukturę. Podpowiemy Wam, że idealnie pasuje z odrobiną ostrego chrzanu.
Dostępność: brak towaru
Szynka Tradycyjna / 0,555 kg

Szynka tradycyjna - szynka wieprzowa, wędzona a następnie parzona. Klasyka polskiej kuchni, nieprzesuszona, tak aby zachować delikatną strukturę. Podpowiemy Wam, że idealnie pasuje z odrobiną ostrego chrzanu.
Dostępność: brak towaru