Miód jest nie tylko pyszny, ale ma również właściwości prozdrowotne. Wzmacnia serce, koi nerwy, ożywia mózg, goi rany. Ma właściwości antybakteryjne - niektóre bakterie zwalcza lepiej niż antybiotyki. Warto wprowadzić miód do codziennego menu.
My dostarczamy Wam miód, którym mogłaby pochwalić się każda Babcia. My używamy tych miodów do codziennej pracy w restauracji.
Miód wielokwiatowy

Miód wielokwiatowy może mieć różną barwę - od ciemnej, niemal brązowej po jasną, a nawet kremowobiałą. Wynika to z różnorodności kwiatostanu z którego jest pozyskiwany. Jego aromat i smak również mogą być bardzo różne - od słodkiego i delikatnego po nawet lekko piekący i ostry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Miód lipowy

Miód lipowy charakteryzuje bursztynową barwą z możliwym zielonkawym odcieniem, wyrazistym smakiem oraz intensywnym przyjemnym zapachem przypominającym zapach kwiatu lipy. Jego aromat jest wyraźny o charakterystyczny. W smaku jest raczej słodki, momentami może być lekko piekący i ostry.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Miód gryczany

Miód Gryczany ze względu na substancje wzmacniające i oczyszczające naczynia krwionośne. Działanie lecznicze miodu gryczanego jest rozpowszechnione i cenione na całym świecie. Z tego powodu do jego spożywania zachęca się między innymi osoby starsze.
Zabarwienie ma od ciemnoherbacianego aż do brunatnego. Krystalizuje wolno, tworząc grube kryształy. Smak ma ostry, a nawet lekko piekący oraz bardzo intensywny zapach przypominający zapach kwiatów gryki.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny